ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (ΝΑΥΛΩΣΗ MINI BUS)

 

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει την προσφορά του, που αφορά σε ναύλωση λεωφορείου (έως 20 ατόμων), με τη διαδικασία της «Απευθείας Ανάθεσης», συνολικής ανώτατης προϋπολογιζόμενης δαπάνης, ποσού 250,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, στο πλαίσιο του Δ.Δ.ΠΜΣ: «Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών».

Η ανάθεση αφορά μετακίνηση των φοιτητών και καθηγητών του Δ.Δ.ΠΜΣ από το ΤΕΙ ΑΜΘ στις χερσαίες εγκαταστάσεις της KAVALA OIL (Ν. Καρβάλη) στις 24 και 25 Μαΐου 2017, με ώρα αναχώρησης στις 15.00 και ώρα επιστροφής στην Καβάλα, στις 20.00.

Η επιλογή θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη προσφορά σε σχέση με την τιμή και η σχετική δαπάνη θα βαρύνει το παραπάνω μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Δ.Δ.ΠΜΣ).

Η οικονομική προσφορά θα απευθύνεται στη γραμματεία του Δ.Δ.ΠΜΣ. Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Δ.Δ.ΠΜΣ (Δέσποινα Δεμιρτζή) ή να αποσταλούν με e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή fax (2510 462602) μέχρι τις 16/5/2017 ημέρα  Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Μεταπτυχιακού, στο τηλέφωνο 2510 462624.

  

                                                                                                                                                              

Ο Διευθυντής του ΔΔΠΜΣ

  

Καθηγητής Δημήτριος Εμμανουλούδης